H πρωτοφανής γενναιότητα του τουρκικού λαού και ο δειλός, ραγιάς Ελληνας

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 ·

 Ηρωες και οι Τούρκοι δημοσιογράφοι 

Kι όμως ήταν η πρωτοφανής γενναιότητα του τουρκικού λαού εκείνη που έκανε την διαφορά στην διάρκεια του πραξικοπήματος σην Τουρκία. Είδαμε πολίτες στην γέφυρα του Βοσπόρου να κατευθύνονται πεζοί εναντίων των στρατιωτών με τα τανκς. Είδαμε νέο άνδρα να στέκεται όρθιος μπροστά από τάνκς. Είδαμε χιλιάδες πολίτες τους δρόμους οι οποίοι αψήφισαν τα τάνκς και τις σφαίρες.

Ακόμη και οι δημοσιογράφοι επέδειξαν μοναδική γενναιότητα όταν οι στρατιώτεςμπούκαραν στα τηλεοπτικά στούντιο. Σ΄αυτόν τον λαό σίγουρα δεν αξίζει ο σουλτάνος Ερντογάν. Διαπίστωσαν όμως ότι με τους καραβανάδες στην εξουσία τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα γι΄αυτούς. Ετσι βγήκαν στους δρόμους με ανθρώπινη ασπίδα τα κορμιά τους.


Σε αντίθεση με τους ήρωες Τούρκους, ο μαλθακός Ελληνας πολίτης 6 χρόνια τώρα γίνεται πειραματόζωο κάθε είδους εξευτελισμού της αξιοπρέπειας ενός πολίτη-φορολογούμενου χωρίς να αντιδρά.

Δειλός, μίζερος και εαυτούλης εκτονώνεται στο fb και στο twitter ώσπου να φθάσει τον τέλειο εξευτελισμό.

Πρόκειται για έναν ηττημένο λαό της καρπαζιάς. Εαν χθες βράδι γινόταν πραξικόπημα στην Ελλάδα ακόμη κρυμμένοι κάτω από τα κρεβάτια θα βρισκόμασταν.

Σε έναν τέτοιο λαό, χέστη, τζάμπα μάγκα και παρτάκια, του αξίζουν όλες οι ταπεινώσεις.

Μπράβο στους ήρωες Τούρκους πολίτες.



http://kourdistoportocali.com/read-this/h-protofanis-genneotita-tou-tourkikou-laou-ke-o-dilos-anyparktos-ellinas-politis/

Η Επανάσταση του 1943

Η Επανάσταση του 1943

revolution in the world

ελευθερη εκφραση

Η λίστα ιστολογίων μου

προσωπικές ιστοσελίδες

τύπος

διαφορα

È