O Εγγονός του Hemingway Καλεί για Ανανέωση των Σχέσεων ΗΠΑ-Κούβας

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 ·

Ο John Hemingway, εγγονός του Αμερικανού συγγραφέα βραβευμένου με Νόμπελ, Ernest Hemingway, κάλεσε την Τρίτη στην Ουάσιγκτον για το τέλος του εμπάργκο των ΗΠΑ κατά της Κούβας.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που διοργανώθηκε από την Ομάδα Εργασίας για τη Λατινική Αμερική, ο Hemingway τόνισε τη σπουδαιότητα της αποκατάστασης των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

"Νομίζω ότι είναι σημαντικό να αποκατασταθούν οι διπλωματικές σχέσεις", δήλωσε. "Πιστεύω ότι οι δύο αυτές χώρες πρέπει να αναγνωρίσουν τελικά ο ένας τον άλλο και να κάνουν τα πράγματα με έναν φυσιολογικό τρόπο".
Οι ΗΠΑ έχουν σπάσει τις διπλωματικές τους σχέσεις με την Κούβα από το 1960 και έχουν επιβάλει εμπάργκο κατά του νησιού έκτοτε, σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Φιντέλ Κάστρο.

Ο εγγονός του Hemingway, ο οποίος είναι επίσης συγγραφέας, τόνισε ότι είναι ανοησία το γεγονός ότι οι ΗΠΑ αγνοούν την Κούβα όλο αυτό το διάστημα. "Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί στην Καραϊβική, με 11 εκατομμύρια ανθρώπους, και δεν κάνουμε τίποτα γι' αυτό, προσποιούμενοι ότι δεν βρίσκεται εκεί", είπε.
http://barbudosdesierramaestra.blogspot.gr/2014/11/o-hemingway.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/UbWfV+(Sierra+Maestra)

Η Επανάσταση του 1943

Η Επανάσταση του 1943

revolution in the world

ελευθερη εκφραση

Η λίστα ιστολογίων μου

προσωπικές ιστοσελίδες

τύπος

διαφορα

È