Αφού βίωσε ρατσιστική συμπεριφορά, καλείται σε απολογία για… ρατσιστική συμπεριφορά!

Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014 ·

Σαν να μην έφθανε η ρατσιστική συμπεριφορά που έτυχε επιστρέφοντας από την πατρίδα του, ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Τζον Καμαρά, κλήθηκε και σε απολογία από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Σαν να μην έφθανε η ρατσιστική συμπεριφορά που έτυχε επιστρέφοντας από την πατρίδα του, ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Τζον Καμαρά, κλήθηκε και σε απολογία από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League!

Ο ποδοσφαιριστής που κατάγεται από τη Σιέρα Λεόνε, καλείται να παρουσιαστεί την επόμενη Πέμπτη (6/11) ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης, καθώς στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τη Λάρισα σήκωσε τη φανέλα του και εμφάνισε ένα μπλουζάκι που έγραφε:

«We are West Africans. We are not a virus» (Είμαστε Δυτικο-Αφρικανοί. Δεν είμαστε ιός), ενώ είχε πάνω τυπωμένες τις σημαίες της χώρας του, της Λιβερίας και της Γουινέας, των τριών κρατών δηλαδή που πλήττονται περισσότερο από την επιδημία του ιού Εμπολα.

Ο Καμαρά, στον οποίο η ομάδα του είχε χορηγήσει υποχρεωτική άδεια υπό το φόβο ότι μπορεί να ήταν φορέας του ιού, έχει κληθεί σε απολογία με βάση το άρθρο του πειθαρχικού κώδικα που αναφέρεται σε ρατσιστικές συμπεριφορές.


- See more at: http://left.gr/news/afoy-viose-ratsistiki-symperifora-kaleitai-se-apologia-gia-ratsistiki-symperifora?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+leftgr+%28left.gr%29#sthash.tZBRwgAA.dpuf


Η Επανάσταση του 1943

Η Επανάσταση του 1943

revolution in the world

ελευθερη εκφραση

Η λίστα ιστολογίων μου

προσωπικές ιστοσελίδες

τύπος

διαφορα

È