4ο Ράιχ (ΟΗΕ, Ε.Ε., ΜΜΕ, ΜΚΟ)... η ανάσταση του ναζισμού & φασισμού!

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 ·

 
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Βρισκόμαστε ενώπιον μιας μετωπικής σύγκρουσης
μεταξύ των...
μεγάλων διεθνών εταιρειών και των Κρατών.
Τα κράτη υποφέρουν από παρεμβάσεις στις πολιτικές,
οικονομικές και στρατιωτικές αποφάσεις,
από τις παγκόσμιες οργανώσεις που δεν εξαρτώνται από κανένα Κράτος.
Για τις δραστηριότητές τους αυτές δεν λογοδοτούν σε καμία κυβέρνηση
και δεν ελέγχονται από κανένα Κοινοβούλιο»
Πρόεδρος Salvador Allende
Η "προφητεία" του σοσιαλιστή προέδρου της Χιλής, που πέθανε υπερασπιζόμενος το λαό του με το τουφέκι που του είχε δωρίσει ο Φιδέλ (Η 11η Σεπτέμβρη των λαών), έγινε πραγματικότητα.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου και το σύνθημα "Η Ελλάδα στους Έλληνες" -που για πρώτη, μοναδική και τελευταία φορά έφερε στην κυβέρνηση το λαό και την αριστερά-, σήμερα αποτελεί ρατσιστική πολιτική κι είναι ποινικό αδίκημα που διώκεται από τους "θεσμούς της παγκόσμιας κοινότητας".
Ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΜΚΟ, τα ΜΜΕ... είναι πλέον φανερό σ' όλους όσους δεν είναι στρατευμένοι στο υπερεθνικό κεφάλαιο, τέθηκαν επικεφαλής ενός αδυσώπητου αγώνα εναντίον της Εθνικής Κυριαρχίας των λαών και των Εθνών, που αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα στη "νέα τάξη", την "παγκοσμιοποίηση".
O OHE, ο πιο αναξιόπιστος διεθνής οργανισμός στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστών, έριξε τη μάσκα του και πέρασε σε μια χυδαία επίθεση που ούτε ο γερμανικός ναζισμός του Χίτλερ δεν θ' αποτολμούσε.
Η "αριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κι ο Faisal bin Hassan Thad, πρέσβης στον ΟΗΕ του μοναρχικού δικτατορικού καθεστώτος της Σαουδικής Αραβίας και με την υπόδειξη κι υποστήριξη των ΗΠΑ Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα -εκεί κατάντησε ο ΟΗΕ-, μπροστά στην άρνηση της ιταλικής κυβέρνησης να δέχεται παράνομους μετανάστες, αποφάσισαν: «Στην Ιταλία επικρατεί βία και ρατσισμός. Θα σταλεί μια ομάδα από το προσωπικό μας...».
Η "αριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που την επόμενη της εκλογικής της νίκης στη Χιλή (2013) η Κεντρική Τράπεζα της χώρας (Banco del Cile) έδωσε "δάνειο" 10.3 εκατομμυρίων δολαρίων στη σύζυγο του Sebastian Davalos, δηλαδή του γιου της. Το μέγα σκάνδαλο που είναι σε εξέλιξη κι έχει ονομασθεί "Nuora-Gate" (Σκάνδαλο Νύφης).
Η "αριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, εννέα ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων της ανακοίνωσε πως ο ΟΗΕ θα στείλει κλιμάκια στελεχών της στην Αυστρία και την Ιταλία, για να αξιολογήσει τα στοιχεία που δείχνουν αύξηση των περιστατικών βίας και ρατσισμού κατά μεταναστών, αλλά και -ειδικά για την Ιταλία- «ατόμων με αφρικανική καταγωγή και Ρομά. Η ιταλική κυβέρνηση δεν επέτρεψε την είσοδο πλοίων των ΜΚΟ. Αυτό το είδος πολιτικής συμπεριφοράς και άλλες πρόσφατες εξελίξεις έχουν τρομερά καταστρεπτικές συνέπειες για άτομα που είναι ήδη ευάλωτα».
Η "αριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που εισήλθε στην πολιτική μετά από μια πολύ καλά χρηματοδοτούμενη υποτροφία στις ΗΠΑ (1998) από το Inter-American Defense College di Washington, όπου "σπουδάζουν" κι "επιμορφώνονται" κυρίως τα επίλεκτα στελέχη της Cia και του Πενταγώνου, αλλά κι επίλεκτα άτομα που έχουν έφεση στη "μάθηση" από όλο τον κόσμο.


 
Η "αριστερή" Michelle Bachelet, Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ευαισθητοποιήθηκε για το "ρατσισμό" της "ακροδεξιάς" ιταλικής κυβέρνησης από την πρώην πρόεδρο της ιταλικής βουλής, την επίσης "αριστερή" Laura Boldrini, που βρέθηκε αλεξιπτωτίστρια στην "αριστερά" με μόνη εμπειρία την εργασία της στην Ελβετία (έδρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) ως εκπρόσωπος τύπου της Αρμοστείας για πολλά χρόνια (1998-2012).


Η "αριστερή" πρώην πρόεδρος της ιταλικής βουλής Laura Boldrini, γνωστή και στην ελληνική "αριστερά". Η κυρία κύριος εκφραστής της "δικαιωματικής αριστεράς" ήταν η πρώτη πολιτικός που έσπασε τα "ταμπού" με τις καινοτόμες "αριστερές" της πολιτικές, ορισμένες εκ των οποίων αξίζει να σημειώσουμε: "Πρέπει να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας... για να δημιουργήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης...", "Ηθικό καθήκον το δικαίωμα τεκνοθεσίας των γκέι", "Χρειαζόμαστε εκατομμύρια μεταναστών στην Ιταλία για να αναπτυχθεί η οικονομία" κι όλα τα γνωστά "επιχειρήματα" της κοσμοπολίτικης "αριστεράς" περί αναγκαιότητας της παγκοσμιοποίησης. Ανάμεσα σε όλα αυτά έχει και μία σαφή θέση για την ονομασία των Σκοπίων που επιτέλους "δικαιώθηκε" από τον κύριο Κοτζιά, και την εξέφρασε "συμπτωματικά" σε ανύποπτο χρόνο (10 Απρίλη 2016): να συμπεριλαμβάνεται ο προσδιορισμός "Μακεδονία"! Η Laura Boldrini, συμμετείχε στον κυβερνητικό συνασπισμό του Renzi ως βουλευτής της Οικολογικής Αριστεράς" (Sinistra Ecologia Libertà), που έχει αρχηγό τον Nichi Vendola, δεξί χέρι στην Ιταλία του Αλέξη Τσίπρα και του ιταλικού κόμματος "Λίστα Τσίπρα- Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη". Να μην περάσει απαρατήρητο πως η εν λόγω "αριστερή" Laura Boldrini είναι πρωτεργάτης του κινήματος "Αριστερά για το Ισραήλ". Μια "διεθνής δύναμη" με φερετζέ διεθνούς οργανισμού εισέρχεται ως κατακτητής στην Ιταλία κι επιβάλει σε κατοχικές συνθήκες, δηλαδή την πολιτική της παγκοσμιοποίησης: "Μεταφορά σκλάβων από την Αφρική για να πέσουν οι μισθοί και να κτυπήσουν την εργατική τάξη της Ιταλίας".
Το "συμφέρον της παγκοσμιοποίησης" δεν μπορεί να συναντάει εμπόδια εθνικής πολιτικής και την "εθνικοκυριαρχία", που το 4ο Ράιχ βάπτισε "εθνικισμό, ακροδεξιά, ρατσισμό".
Έχουμε επισημάνει πως είναι Έτοιμο ευρωπαϊκό πραξικόπημα για την Ιταλία!, όπως επίσης και την κλιμάκωση της επίθεσης εναντίον της απόφασης του ιταλικού λαού που εκφράστηκε με απόλυτη σαφήνεια στις 4 Μάρτη 2018: Επίθεση Oettinger: Η Ιταλία θέλει να καταστρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση!
Μέχρι σήμερα η νέα ιταλική κυβέρνηση δεν έχει υποκύψει στις "αγορές" κι έτσι στο "παιχνίδι" υπεισέρχεται κι ο ΟΗΕ... με αβέβαιο μέλλον για την κυβέρνηση της Ιταλίας όσον αφορά αν θα μπορέσει ν' αντισταθεί, ή να προσβληθεί από το "Σύνδρομο Τσίπρα".


«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι...
Ομιλεί την αγγλική κι επαναλαμβάνει πως “μας το ζητεί η Ευρώπη”.
Καταδικάζει τις τραγωδίες του παρελθόντος,
για να νομιμοποιήσει τις οικονομικές γενοκτονίες που επιτελεί,
πάντα στο όνομα της αγοράς και της ελεύθερης μετακίνησης»
Diego Fusaro
Για την "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" η αντίληψη της "δημοκρατίας" έχει σήμερα υποστεί έναν νέο δυϊσμό για ν' αντιμετωπιστεί κάθε φωνή αντίστασης των λαών.
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orbán, τον οποίο αντιπολιτεύεται ένα ισχυρό νεοναζιστικό κίνημα, είναι το κόμμα του μέλος της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα), δεν είναι δημοκράτης και πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις.
Η νεοναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας (Πού στο διάβολο βρίσκεται αυτή η "αντιφασιστική αριστερά";), είναι αντιθέτως δημοκρατική και η Ε.Ε. οφείλει να την προστατεύει.
Αυτός είναι ο πολυκομματισμός, η υπεράσπιση της αστικής δημοκρατίας στην Ε.Ε.;
Γιατί κυρώσεις στον Viktor Orbán;
* Εξαπέστειλε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα από την Ουγγαρία...
* Απαγόρευσε της παρουσία και δράση στην Ουγγαρία των παράνομων κερδοσκοπικών δραστηριοτήτων των εταιριών και ΜΚΟ του "φιλάνθρωπου" πολυεκατομμυριούχου Σόρος...
* Έστειλε την ανεργία κάτω από το 3,7%...
* Η Ουγγαρία τρέχει με ρυθμούς Ανάπτυξης που ξεπερνούν το 4%...
* Εθνικοποίησε το Ταμείο Συντάξεων, την Ηλεκτρική Ενέργεια, τις Τράπεζες...
Οι κυρώσεις που σε θεατρική παράσταση "ψήφισε" το τσίρκο που ονομάζουν "Ευρωβουλή" (απλώς καλεί το διευθυντήριο να επιβάλει κυρώσεις, αφού το ίδιο δεν έχει αρμοδιότητες αλλά είναι η στάκτη στα μάτια των λαών της Ευρώπης, να νομίζουν πως είναι βουλή των ευρωπαϊκών λαών), είναι η πλασματική επίκληση κι έκκληση προς το υπερεθνικό κεφάλαιο να τσακίσει κάθε φωνή Εθνικής Κυριαρχίας στο όνομα του "αντιρατσισμού και ξενοφοβίας".


 
Στην ψηφοφορία στο δήθεν "κοινοβούλιο" της Ευρώπης είχαμε και την πρώτη σοβαρή ρήξη στο εσωτερικό της νέας ιταλικής κυβέρνησης.
Τόσο οι λεγόμενες "προοδευτικές δυνάμεις της αριστεράς", όσο κι η "κεντροδεξιά" συντάχθηκαν στην καταδίκη της Ουγγαρίας και της λαϊκής θέλησης του Ουγγρικού λαού.
Το Κίνημα 5 αστέρων (κυβερνητικός εταίρος της Λέγκας στην Ιταλία) συντάχθηκε με την "αριστερά" και "δεξιά" της Ε.Ε. εναντίον της Ουγγαρίας, ενώ η Λέγκα του Matteo Salvini καταψήφισε τις "κυρώσεις" κι αυτό επιφέρει σύννεφα στο ασωτερικό της κυβέρνησης Conte.
Πρέπει να σημειωθεί πως το Κ5α συμμετέχει στην ευρωσκεπτιστική ευρωομάδα "Ευρώπη της Ελευθερίας και της Άμεσης Δημοκρατίας" και δέχεται προτάσεις "φιλίας", αλλά και πιέσεις να ενταχθεί στην ομάδα της προοδευτικής "αριστεράς", των "σοσιαλιστών". Η επίσημη πρόταση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος προς τον Salvini για ένταξη της Λέγκας στην ομάδα της "κεντροδεξιάς", όχι μόνον απορρίφθηκε από τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης, αλλά ήταν κι ένα "κλείσιμο πόρτας κατάμουτρα".
Στην Ελλάδα, όπως είναι απολύτως "φυσιολογικό" για μια χώρα που το πολιτικό προσωπικό της είναι πλήρως εξαρτημένο από το 4ο Ράιχ, έχουμε μια πλήρη σύμπλευση, ταύτιση της "αριστεράς" και "δεξιάς", που προσομοιάζει με το ενωτικό μέτωπο της αντιπολίτευσης στην Ιταλία (αριστερά και δεξιά... ενωμένοι).
Ο κύριος Παπαδημούλης, ευχαρίστησε τον Juncker και τόνισε: "Μεγάλη νίκη της δημοκρατίας η υπερψήφιση της έκθεσης κατά της κυβέρνησης Όρμπαν".
Στο ίδιο μοτίβο και τα ΜΜΕ κι η αργυρώνητη δημοσιογραφία που καμία σχέση δεν έχει με το τι πρεσβεύει ο δημοσιογράφος.
Μοναδική "φωνή βοώντος εν τη ερήμω" για τα τεκταινόμενα στο Περιοδικό "Ρεσάλτο": Αυτό θα πει πολυφωνία!


 
Όμως, η κραυγή Αντίστασης στην Ευρώπη φθάνει από το Κομμουνιστικό Κόμμα Πορτογαλίας: "Είναι επίθεση στην Εθνική Κυριαρχία των λαών και των κρατών" (Sobre a decisão do Parlamento Europeu relativa à Hungria). Σε πλήρη υποστήριξη του μαρξιστικού λενιστικού αδελφού κόμματος στην Ουγγαρία.


 
Gyula Thürmer, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουγγαρίας:
«Εμείς πιστεύουμε πως η πρόσκληση μεταναστών στην Ευρώπη είναι τεράστιο λάθος. Είναι μια τραγωδία και γι' αυτό υποστηρίζουμε τον Βίκτορ Όρμπαν [τωρινός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας και μάλιστα ηγέτης της δεξιάς] στην υπεράσπιση των συνόρων της Ουγγαρίας, της ταυτότητάς μας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Η αριστερά της δύσης εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει ηγεσίες υπέρ των εργαζομένων, αλλά ηγέτες που εκφράζουν τους καπιταλιστές, αδίστακτους dealmakers και χωρίς καμία σχέση, απόμακρους, από τα προβλήματα του λαού. Γι' αυτό αυτοί είναι υπέρ της μετανάστευσης. Δεν είναι τυχαίο πως στην Αυστρία οι εργατικές ψήφοι δεν πήγαν στην αριστερά, αλλά το λαϊκίστικο κόμμα FPOE. Εμείς είμαστε κομμουνιστές παλιάς εποχής και συνεπώς πιστεύουμε πως τα προβλήματα των μεταναστών επιλύονται στο σπίτι τους κι όχι με την εισαγωγή τους στην Ευρώπη».
Μια ξεκάθαρη μαρξιστική αντίληψη και τοποθέτηση που δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη πολιτική του ΚΚΕ, αλλά ακόμη περισσότερο με τις θέσεις της ευρωπαϊκής κοσμοπολίτικης "αριστεράς", των "Radical chic".Το Κομμουνιστικό Κόμμα Πορτογαλίας είναι μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες μαρξιστικές-λενινιστικές οργανώσεις στην Ευρώπη και σε αντίθεση με όλα τα κόμματα της σημερινής "μεταρρυθμιστικής δικαιωματικής αριστεράς" δεν αποδέχτηκε ΠΟΤΕ τον λεγόμενο "ευρωκομουνισμό". Μάλιστα σήμερα δίνει εξωτερική στήριξη, χωρίς συμμετοχή, στο κυβερνητικό σχήμα του σοσιαλιστή Antonio Costa.

 
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Πορτογαλίας έχει στην προμετωπίδα του πολιτικού του προγράμματος για τον 21ο αιώνα αυτό που σήμερα η "δικαιωματική αριστερά" κι η δεξιά εξορκίζουν ως "εθνικισμό": Πατριωτική πολιτική Εθνικής Κυριαρχίας.
Λες και κάποιος Έλληνας τους έχει μεταδώσει τον ιστορικό λόγο του πρωτοΚαπετάνιου Άρη στη Λαμία (22 Οκτώβρη 1944). Αυτό ακριβώς που απουσιάζει όχι μόνον στα κόμματα της ευρωπαϊκής "αριστεράς"-Σόρος, αλλά και στα περισσότερα λεγόμενα ορθόδοξα κομμουνιστικά κόμματα.
Οι Πορτογάλοι κομμουνιστές παραμένουν αμετανόητα στρατευμένοι στις παρακαταθήκες του Λένιν: «Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους».
Όλα τα παραπάνω φαντάζουν "εθνικιστικά", εμφανίζουν "ρατσισμό και ξενοφοβία" για την ευρωπαϊκή δεξιά και την κοσμοπολίτικη "αριστερά" που παντρεύτηκαν τον "ευρωπαϊκό πατριωτισμό".
Δεν είναι όμως εθνικιστικά για την πατριωτική αριστερά που θέλει ν' αλλάξει τον κόσμο. Ας θυμηθούμε τον "ακροδεξιό, ξενόφοβο, εθνικιστή":



«Πρέπει να σταματήσει η νόμιμη, ή παράνομη μετανάστευση... Είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται η είσοδος μεταναστών εργαζομένων στη Γαλλία, ενώ η χώρα μας έχει σχεδόν δύο εκατομμύρια Γάλλων ανέργων και μετανάστες...»
Georges Marchais, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, δημόσια ομιλία του στην Porte de Pantin (Παρίσι), 27 Μάρτη 1980 [Βλ. Η μετανάστευση ήταν ένα όπλο των αποικιοκρατών... σήμερα του καπιταλισμού].


 
Αγώνας δρόμου του υπερεθνικού κεφαλαίου για να αποφευχθούν εκπλήξεις στις επερχόμενες ευρωεκλογές.
Κι ενώ η επίθεση του υπερεθνικού κεφαλαίου εντείνεται -φθάνοντας στο σημείο να αναγκαστούν να επιστρατεύσουν και να εκθέσουν ανεπανόρθωτα ΟΗΕ, ΕΕ, ΜΜΕ-, ο Juncker ανακοίνωσε μια νέα "απελευθερωτική λύση" στο ευρωκοινοβούλιο, δηλαδή κατάπνιξη κάθε εθνικής κυριαρχίας. Μια τεράστια αστυνομική δύναμη (Frontex) για την περιπολία στα σύνορα της ΕΕ με σαφή στόχο: Να καταστρέψει το υπερεθνικό κεφάλαιο τα εθνικά κυρίαρχα κράτη, το τελευταίο μετερίζι δημοκρατίας κι Αντίστασης, να επιβληθεί και "θεσμικά" η άμεση και πλήρης δικτατορία των τραπεζιτών.
Για το πως έχει εξαγοραστεί από το υπερεθνικό κεφάλαιο η ευρωπαϊκή "αριστερά" και "δεξιά" δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες. Το κωμικοτραγικό είναι πως μπροστά σ' αυτή την επίθεση έχει αναλάβει ρόλο σε διατεταγμένη υπηρεσία η λεγόμενη "ριζοσπαστική αριστερά", η επαναστατική εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" των "ανοιχτών συνόρων", των "δικαιωμάτων" ομοφυλοφίλων για αλλαγή φύλου κι υιοθεσίες, που θεωρούν "φασιστικό" καθετί πατριωτικό, που στηρίζουν τους τζιχαντιστές-αποκεφαλιστές και την "αραβική άνοιξη" στη Συρία, τις "κοινωνικές καταλήψεις", τις ΜΚΟ της κακουργίας... η "ριζοσπαστική αριστερά", η επαναστατική εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" που σιτίζεται από τον Σόρος.

 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Eleonora Forenza, "ακτιβίστρια" της "Κομμουνιστικής Επανίδρυσης", του αδελφού κόμματος στην Ιταλία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛαΕ του Λαφαζάνη, που με το σχήμα "Λίστα Τσίπρα- Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη" που ξεπέρασε το φράγμα του 4% μπήκε στην ευρωβουλή με μόλις 22.677 ψήφους.
Η "Λίστα Τσίπρα" στην Ιταλία διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη. Μην αναζητάτε ιδεολογικούς λόγους κι αίτια. Η συμφωνία εναλλαγής των ευρωβουλευτών κάθε έτος (5ετής θητεία) συνάντησε έναν σοβαρό λόγο διάλυσης.
Ο μηνιαίος μισθός των 35.000 ευρώ -μαζί και σχετικά προνόμια διορισμού συνεργατών, άτοκο Leasing για αγορά διαμερίσματος στας Βρυξέλλας... κ.α.π.- και ταυτοχρόνως τα 150.000 ευρώ κάθε έτος στους ευρωβουλευτές που ανήκουν σε ευρωομάδες (ευρωομάδα απαιτεί βουλευτές από 7 τουλάχιστον χώρες) για διάδοση των "ευρωπαϊκών ιδεωδών"... έκλεισαν το μαγαζί αφού κανένας δεν παρέδιδε έδρα.
Η κυρία Eleonora Forenza, δεν παρέδωσε όπως προέβλεπε η συμφωνία την έδρα μετά από ένα χρόνο, απόλαυσε το επαναστατικό της έργο στη βουλή που δεν έχει καμία αρμοδιότητα και όλους αυτούς πληρώνουν οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι με αίμα και... μετακόμισε στο νέο σχήμα που δημιουργήθηκε για τις ιταλικές εθνικές εκλογές (4 Μάρτη 2018), την "Εξουσία στο Λαό" (Potere al Popolo), όπως αναγράφει στο μπλουζάκι της ενώ κάνει δήλωση ψήφου στο παρακάτω βίντεο. Φυσικά μια δήλωση ψήφου σε μια άδεια αίθουσα για τις ανάγκες της "επανάστασης".
Στις εκλογές της 4ης Μάρτη 2018 ο Ιταλικός λαός έστειλε το νέο σχήμα "Εξουσία στο Λαό" (Potere al Popolo) να πλησιάσει μόλις το 1% και να ατενίζει ως όνειρο μια είσοδο στη βουλή [σημ. κάτι που θα προσομοίαζε με την κοινή εκλογική κάθοδο σε ελληνικές εκλογές της ΛαΕ, Ανταρσυα, "αντιρατσιστές", κίνημα δικαιωμάτων ομοφυλόφιλων, κοινωνικές καταλήψεις City Plaza και σια]. Στα ίδια ποσοστά η ιταλική ακροδεξιά CasaPound [σημ. αντίστοιχο κόμμα μ' αυτό της χρυσής αυγής].
Έτσι λοιπόν η "επαναστάτρια" κυρία Eleonora Forenza... σε ένα θέατρο του παραλόγου, να καλείται το διευθυντήριο από ένα ψήφισμα του δήθεν κοινοβουλίου χωρίς αποφασιστικό ρόλο, να επιβάλει κυρώσεις στους "ξενόφοβους-ρατσιστές" που εμποδίζουν τη λαθρομετανάστευση, να εκθειάζει ουσιαστικά το 4ο Ράιχ με "αντιφασιστικές¨κορώνες και να προσδίδει θεσμικό χαρακτήρα στο υπερεθνικό κεφάλαιο, τους τραπεζίτες, απειλεί:
"Μετά τον Ορμπάν ο Σαλβίνι"!
Τα σούργελα του Σόρος με αριστερό προσωπείο...
Τέλος...
Πότε ο ΟΗΕ, η Ε.Ε. πήραν μέτρα για τις καθημερινές δολοφονίες από το σιωνιστικό-ναζιστικό καθεστώς στην Παλαιστίνη;
Πότε ο ΟΗΕ, η Ε.Ε. πήραν μέτρα για τα εγκλήματα στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Υεμένη;
Πότε ο ΟΗΕ, η Ε.Ε. πήραν μέτρα για τους δολοφόνους μισθοφόρους στη Συρία;
Πότε ο ΟΗΕ, η Ε.Ε. πήραν μέτρα για τα φονικά εμπάργκο στη Λαίκή Δημοκρατία της Κορέας, την Κούβα, το Ιράν, τη Συρία, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας κι όπου επιλέγει στραγγαλισμό λαών το υπερεθνικό κεφάλαιο;



Η Επανάσταση του 1943

Η Επανάσταση του 1943

revolution in the world

ελευθερη εκφραση

Η λίστα ιστολογίων μου

προσωπικές ιστοσελίδες

τύπος

διαφορα

È