Σύντροφοι, πείτε μου ότι βαθιά μέσα σας αντιστέκεστε!!!

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 ·

Ποιος θα μας το έλεγε πως θα ερχόταν η ημέρα που θα φτύναμε τον κόρφο μας ακούγοντας αριστερά: Ποιος θα πίστευε πως ένα παιδαρέλι θα υποχρέωνε αγνούς, πατριώτες, αριστερούς να κρύβονται, να ψάχνουν δικαιολογίες, να απολογούνται, όταν πέρασαν μια ζωή που έλεγαν υπερήφανα την άποψη τους και διωκόντουσαν για αυτήν!
Κάποτε το να δηλώνεις αριστερός είχε μεγάλο κόστος, τώρα κάποιοι δηλώνουν αριστεροί και παίρνουν μπόνους μια καρεκλίτσα, έναν τίτλο, ένα υπουργειάκι ότι μπορεί ο καθένας!
Πάντως ησυχάστε, ακόμα έχουν το όραμα της Ευρωπαϊκής Ελλάδας. Μένει να ακολουθήσουμε πιστά τα ευρωπαϊκά πρότυπα της Δανίας. Ο Χίτλερ και οι Ες-Ες του καλύτεροι ήταν!
Όλα τελικά έχουν μια τιμή, για τους Δανούς είναι 1300 γιούργια ανα μετανάστη, για τους τεράστιους άριους Γερμανούς είναι ζήτημα φτήνιας.
Τα εργοστάσια χρειάζονται εργάτες για να δουλέψουν αλλά όχι τυχαίους, εργάτες φτηνούς και φοβισμένους...
Δοκιμασμένη συνταγή, οι παλιότεροι θυμούνται φαντάζομαι τα τρένα για τη Γερμανία, γεμάτα πεινασμένους Έλληνες, ή μήπως προσβάλλουμε τους καλούς μας φίλους όταν λέμε πως αφού αιματοκύλισαν την χώρα, αφού έκαψαν χωριά, εκτέλεσαν αμάχους, χρησιμοποίησαν τους εναπομείναντες σαν δούλους στα εργοστάσια τους; 
Μια υποχρέωση τους την έχουμε είναι αλήθεια, γιαυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε επιλεκτική μνήμη. Διαφορετικά θα θυμώσει η φράου και ο σόιμπλε και θα μας κόψουν την δόση!!
Πιστοί στα ευρωπαϊκά, δημοκρατικά, αλτρουιστικά ιδανικά, θα δημιουργήσουμε στρατόπεδα εξαθλίωσης ψυχών, θα τις κρατήσουμε εντός των τειχών για να διαφυλάξουμε την Ευρώπη μας, έχουμε ηθική υποχρέωση άλλωστε, να φυλάττουμε Θερμοπύλας!!
Το ευρωπαϊκό μου παραλήρημα διέκοψε η εικόνα των ΜΑΤ απέναντι στους αγρότες, τι έγινε ρε παιδιά; βαράνε ακόμα τα ΜΑΤ; Κύριε υπουργέ μου της προστασίας της πολίτη, βοήθεια καλέ, τι διάολο γίνεται, ο ένας υπουργός, αριστερός, μας λέει να βγούμε στους δρόμους να διαμαρτυρηθούμε και ο άλλος αριστερός, δίνει εντολή "τσακίστε τους". Συνεννοηθείτε πια να ξέρουμε και μεις τι κάνουμε! Δεν θέλω να πιστέψω πως είναι άλλο ένα σχέδιο Λοβέρβου για αποσυμφόρηση των ταμίων που εσείς εκτελείτε, κάτι άλλο έχετε κατά νου ε;
Τώρα μέσα σας-πολύ βαθειά όμως- κάνετε αντίσταση και έξω σας δεξιά πολιτική για να τους μπερδέψετε...και εκεί που όλα θα τους πηγαίνουν δεξιά… τσουπ να η επαναφορά του 13ου μισθού, να οι αυξήσεις στον κατώτερο μισθό- 720 αν θυμάμαι καλά- να η σεισάχθεια, νέες θέσεις εργασίας, τα παιδιά μας πίσω στην Ελλάδα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους, δικαιοσύνη, ισότητα...τι ωραίο όνειρο και να σε ξυπνάει η αγροφωνάρα του καλού σου..... " θα φάμε να φύγω;" Όχι καλέ μου... φάε μόνος σου, κατεβαίνω σε απεργία διαρκείας....έτσι αρχίζει η επανάσταση... οικογενειακά!!!!

Ανάρτηση από: http://logiakaiskepseis.blogspot.gr

Η Επανάσταση του 1943

Η Επανάσταση του 1943

revolution in the world

ελευθερη εκφραση

Η λίστα ιστολογίων μου

προσωπικές ιστοσελίδες

τύπος

διαφορα

È