Αλέξη με ακούς,

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 ·


Αλέξη με ακούς,

Σήμερα, όσοι ψηφίσαμε ΟΧΙ, δεν ψηφίσαμε κόμματα, δεν ψηφίσαμε συντεχνίες, δεν ψηφίσαμε με εκδικητικότητα, δεν ψηφίσαμε με κακία, δεν ψηφίσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ψηφίσαμε πολιτικούς και πρωθυπουργούς, δεν ψηφίσαμε κυβερνήσεις.

Σήμερα, όσοι ψηφίσαμε ΟΧΙ, ψηφίσαμε Ελλάδα, ψηφίσαμε αξιοπρέπεια, ψηφίσαμε σεβασμό, ψηφίσαμε δικαιοσύνη, ψηφίσαμε κάθαρση, ψηφίσαμε για ένα καλύτερο, ακομμάτιστο και ανθρώπινο κράτος.

Σήμερα, όσοι ψηφίσαμε ΟΧΙ, δεν το κάναμε για να δώσουμε το άλλοθι στην κυβέρνηση να ισοπεδώσει το κράτος, δεν το κάναμε για να δώσουμε μπόνους στον πρωθυπουργό, έτσι ώστε να του αυξηθεί η πολιτική αλαζονεία, δεν το κάναμε για να έχει το άλλοθι ο κάθε υπουργός να ματώνει την πατρίδα με τα ανθελληνικά του τερτίπια.

Σήμερα, όσοι ψηφίσαμε ΟΧΙ, το κάναμε διότι θέλαμε να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην δημοκρατία και σε αυτούς που την επικαλούνται, πριν έρθουν άλλες καταστάσεις, με τις οποίες, θα κλαίμε και πάλι για τα χαμένα όνειρα μας.

Σήμερα, όσοι ψηφίσαμε ΟΧΙ και κάναμε αγώνα ενάντια στην παραπληροφόρηση και ενάντια στην τεχνητή φοβία και προπαγάνδα, το κάναμε για να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στον πρωθυπουργό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να καταλάβει ότι, τα προεκλογικά ψέματα έχουν κοντά πόδια.

Αλέξη με ακούς,

Εάν δεν κατανοήσεις το μήνυμα του δημοψηφίσματος και συνεχίσεις τα ίδια κομματικά και πολιτικά κόλπα εις βάρος του λαού που ακόμα και μετά από τους εμπαιγμούς της Θεσσαλονίκης θέλησε να σε στηρίξει και να μην σε αφήσει να γίνεις βορά στα ευρωπαϊκά και εγχώρια αρπακτικά, ένα να ξέρεις, ότι θα έρθει σύντομα η ώρα, που αυτοί που τώρα σε σφίγγουν το χέρι, θα είναι αυτοί που κατόπιν θα ζητούν να σου το κόψουν.

Κύριε πρωθυπουργέ,

Για ένα πράγμα θα σε παρακαλέσω, μην μας θεωρήσεις δεδομένους, δεδομένα θεωρούνται τα πράγματα μόνο στις δικτατορίες, αλλά ακόμα και εκεί, πολλές φορές τα δεδομένα καταρρίπτονται.


Φρόντισε να δημιουργήσεις ένα φορολογικό σύστημα με το οποίο να πληρώνουν όσοι κατέχουν.
Φρόντισε να δημιουργήσεις ένα εκπαιδευτικό σύστημα, μέσα στο οποίο, η Ελλάδα, η Ελληνική παιδεία και η Ελληνική ιστορία, θα έχουν τον κύριο ρόλο.
Φρόντισε να δημιουργήσεις ένα σύστημα υγείας μέσα από το οποίο θα απουσιάζουν εντελώς τα σαρκοφάγα θηρία που μέρα και νύκτα τρέφονται με χρήμα από τον πόνο και τον φόβο των απλών και φτωχών ανθρώπων.
Φρόντισε να δημιουργήσεις μια κοινωνία ισότητας, ισονομίας και απόλυτης δικαιοσύνης.
Φρόντισε να δημιουργήσεις απαραβίαστη εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια, έτσι ώστε, το έθνος αυτό να σταματήσει να αποτελεί σάκο του μποξ για τον κάθε επίδοξο εγκληματία.
Φρόντισε να δημιουργήσεις ένα δίκαιο κοινωνικό κράτος, μέσα στο οποίο, θα βρίσκουν περίθαλψη, φροντίδα, υποστήριξη και αγάπη, μόνο όσοι πραγματικά το χρειάζονται και το δικαιούνται.
Κύριε πρωθυπουργέ, 

Στην ζωή υπάρχουν οι μεγάλοι ηγέτες και οι μεγάλοι προδότες, η ιστορία τους καταγράφει και τους δυο, τους μεν πρώτους, με χρυσά γράμματα, τους δε δεύτερους, με μελανά, στο χέρι σου είναι να διαλέξεις με ποια γράμματα θα σε γράψει και εσένα.



Η Επανάσταση του 1943

Η Επανάσταση του 1943

revolution in the world

ελευθερη εκφραση

Η λίστα ιστολογίων μου

προσωπικές ιστοσελίδες

τύπος

διαφορα

È